Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  [64]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-Jun-2006 16:06 Email | Share | | Bookmark
Hari Keluarga Rumpun Melayu Bradford 2006 - Lister Park

 
 
 
View all 6 photos...
Hari keluarga ni buat di Lister Park...buat BBQ lah popular masa summer ni, ada games dan juga cabutan bertuah...meriah le jugak





Sunday, 4-Jun-2006 17:57 Email | Share | | Bookmark
Edinburgh, Scotland

Zahari sekeluarga n suami di London
 
 
View all 6 photos...
Gambar2 di Edinburgh ni masa cuti summer bulan 6...pergi bersama kawan dari Malaysia, Zahari sekeluarga yg datang melancong ke UK...





Wednesday, 17-May-2006 18:20 Email | Share | | Bookmark
Abah dan Abe di UK

Baru sampai...
 
 
View all 6 photos...
Gambar abah dan abe yg datang berkunjung ke UK...seronok gak bila ada yg datang menjenguk kami sekeluarga di sini.. Bila nak datang lagi?




Saturday, 13-May-2006 20:14 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Cumbria and Lake District

 
 
 
View all 6 photos...
Ikut trip universiti..naik bas, punyalah semangat nak gi jln2 walaupun Aisyah baru 4 bulan. Tapi hari hujan lak..tak leh nak tinjau banyak2 Ada rezeki leh g pulak, insyaAllah Gambar ni kamera kawan yg snap..gambar dr kamera sendiri takleh masuk coz masa tu tak guna digital lagi..




[<<  <  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  [64]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net