Want your
own Fotopage?







 
Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Feb-2007 10:03 Email | Share | Bookmark
Puding Fruit Cocktail

Puding Fruit Cocktail
Lister Park lagi...
Takut itik, duk dlm pushchair je
Main dulu seblm g shopping kat ASDA
 
Hari ni ada lagi majlis ilmu utk para muslimin...kali ni buat kat rumah Masri...tak tau nak bawa apa sbg buah tangan, ingat nak buat puding roti je., tengok ada buah2an dlm tin...jadi tukar plan buat puding fruit cocktail le pulak...buat dgn Aisyah krn yg lain gi Lister Park lagi utk entertain itik2 di sana

Puding Fruit Cocktail

1 bungkus agar2
1 tin fruit cocktail
2 camb tepung kastad
2 biji telur
1/2 tin susu cair
1 cawan gula/ikut manis

1 Masak agar2, gula dan air fruit cocktail.
2 Tapis, masak semula dan bubuh susu cair.
3 Telur dipukul kembang, campurkan tepung kastad.Gaul rata. Tuangkan dlm agar2.
4 Kacau dan masukkan fruit cocktail.
5 Agak pekat, masukkan dlm loyang dan sejukkan.

**kita tak guna telur sbb tak suka.
Susu cair kita guna 1 tin.
Tepung kastad kita bancuh dgn sedikit air.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net