Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Feb-2007 12:41 Email | Share | Bookmark
Kena Tagged

Aduh Ishzah kenapa le pilih kita...apa lah yg nak ditulis ni...tapi sebab org lain sporting je, mungkin ni kut yg weird about myself
1. kalau minum air masak, banyak atau sikit mesti ada baki dlm gelas...tak pernah habiskan!
2. bila makan lauk ayam bhgn pertama yg diambil ialah tengkuk ayam
3. selalu tinggal barang kat rumah org...dr handbag, kasut anak mahupun sapu tgn buat sapu selsema anak...
4. ada jam tgn tapi tak selalu pakai, lepas tu sibuk menanya org pukul berapa...
5. beli pelbagai kad ucapan tapi tak pernah kirim pada org, just simpan utk koleksi sendiri...
6. beli satu2 brg suka sorok dr suami...dah lama baru tunjuk kat dia

Kena pilih org lain lak...siapa ye???

1. Medusa
2. Mademoiselle Ayu
3. Linda
4. Misliha
5. Alnur
6. Rai

****Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net