Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Jul-2007 19:14 Email | Share | Bookmark
Strawberries Picking

strawberry
 
raspberries
tayberries
blackcurrants
gooseberries
redcurrants
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari ni kita bersama famili kak Haiza (jiran 151) gi farm M.L & R.C Snowden kat Harrogate kutip strawberries...geng lain ada yg gi Yaman, London dan Cambridge...cadang nak gi hari ahad tapi tengok ramalan cuaca, hari hujan so pergi le hari ni...kat farm tu pun becak jugak kerana summer thn ni asyik hujan je, tak cam thn lepas Lepas kutip strawberries berkelah kat tempat parking kereta..kak Haiza siap bawa nasi lauk ayam, ikan masin, sambal belacan, burger, mee goreng yang yah bagi...kita cuma bawa sandwich, apam n crisp je




quote***
Ana:
ha ah...tapi tu gambar lama...yg baru ni ngap camtu je

RM: ha ah...tapi moktan kena panjat/jolok..ini kutip kena duduk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net