Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 3-Aug-2007 12:32 Email | Share | Bookmark
Bradford - Loughborough

kete sewa ittew -Zafira
 
 
depan umah Najib
Hari ni kami sekeluarga pergi ke rumah Najib di Loughborough membuat kunjungan balas Dari Bradford mengambil masa lebih kurang 2 jam, bertolak pun dlm pukul 6.30 gitu, jadi sampai dah malam w/p hari belum gelap masa tu terus kami dihidangkan dgn dinner yg sedap oleh isteri tuan rumah, Za..malangnya barang2 makanan bekalan kami dan sedikit buah tangan utk tuan rumah termasuk popok color blue utk Najlah tertinggal dlm boot kereta kat Bradford coz cik abg kita terlupa nak masukkan ke dlm kereta sewa kami ittew al maklum lah excited nak jumpa si Najib dan pulak tu dapat kereta sewa yg baru dan merupakan org pertama yg sewa kete tu . Selepas dinner sempat cik abg dan Muhammad gi round2 Loughborough ngan Najib...Terima kasih daun keladi atas layanan first class yg diberikan kpd kami oleh Najib dan Za


Snap sebelum check-out

quote***
Jiran:
Zafira tu kena beli dan bawa balik msia baru sesuai ayahmuadz drive


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net