Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Aug-2007 17:29 Email | Share | Bookmark
Cadbury World, Birmingham

bersiap utk check out
mula2 masuk...serammm
 
steady iqah...
tulis nama atas batu
 
 
 
ayah diproses jadi coklat
 
 
nyumm...nyumm..nyummm
 
kat depan CW
 
 
Nak dijadikan cite pukul 5.30 pagi ada fire drill laks kat travelodge...hishhh terpaksa le gerak anak2.. alang2 lepas balik semula ke bilik..siap2 apa yg patut dan check out utk gi ke Cadbury World, lagipun takut tersekat dgn kesesakan jln dgn org nak pergi bekerja dan juga risau tersesat nak mencari lokasi alhamdulillah sebelum kul 8 pagi kami lah org pertama yg sampai dan CW belum dibuka lagi tapi parking leh masuk apalagi breakfast dgn bekalan yg dibawa then tido sekejap dlm kete Pukul 9 pagi leh masuk, seblm masuk meninjau tu dpt cadbury dairy milk with caramel dan cadbury button percuma..setiap sorang satu, ada 6 org dptlah 12...dlm tu lak dapat lagi 6 cadbury dairy milk percuma...paling best ride bean car kat Cadabra krn dlm tu byk karakter yg cantik2 tapi tak dibenarkan snap gambar gi ke Essence..dapat lak sorang satu cawan berisi coklat cair Kedai yg jual coklat kat situ murah sikit dr pasaraya biasa...dan kami dah terlepas pandang, rupa2nya ada factory shop bila keluar sikit dr CW tu, balik rumah baru perasan ada pass masuk ke kedai tu...tentu coklat di situ dijual pada harga kilang yg jauh lebih murah..pukul 12 lebih kami pun bertolak pulang ke Bradford sebab kete kena dihantar balik kul 4 ptg.








quote***
dOd:
Dila ni suka kids ye...salam istimewa buat achik dilla
Ida isk: kawan kita pun ada bgth cadbury msia rasa lain, UK lain, Australia lain...kita tak tau pun...main ngap je
Mamasya: masih sempat nak pergi tempat2 tu...marilah datang UK lagi
Yahmasri: London gi naik train ramai2 lak...nak join tak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net