Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Aug-2007 17:16 Email | Share | Bookmark
Hi-Tea 13 Springwood Avenue

tetamu lum sampai lagi, dah bedal dulu
tok imam yg akan baca doa makan
 
 
 
Hari ni kita adakan hi-tea utk senior and freshie warga Bradford...kita ni sushi ( antara senior n freshie ) ...semua ada kecuali kak shikin sekeluarga yg berada di Yaman menyambut cucu sulung dan Nik n suami yg berada di msia menanti kelahiran baby sulung Kumpul ramai2 cam gini cukup best...coz mak, ayah n sedara mara jauh di msia ...jadi kengkawan ni lah yg kita rapat...camni lah anak dagang di rantau orang, dekat nak raya lagi sayu tau...tak dapat nak cium tangan mak ayah





***KitaSembangPulak***
Cek de sam:
waduh2...dah 3 thn tak balik msia, mesti menggebu rindu pada keluarga
Umimuadz: ecece...terlupalah pengat pisang sebab ada karipap yg sedap bangat tu, mintak resepi leh
Yahmasri: hotel apanya ni..mkn duk atas lantai...guna pggn mangkuk carboot, cawan papa cash and carry...lak tu juadah org lain lebih banyak dr tuan rumah
Mamasya: join 2 kaki pun boleh...gambar makanan lupa nak snap le


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net