Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Aug-2007 12:51 Email | Share | Bookmark
Menu Special

 
Mee maggi cepat dimasak...sedap dimakan...
Anak ayah suke...ibu laaagiii sukeee ( senang keje!)



***KitaSembangPulak***
Muna:
takyah sedey la...makanan yg Muna masak lagi sedap dr maggi
Daalia: maggi ni kuat gak pengaruhnya, walau senang nak masaknya ada gak yg order di kedai ...p/s: kita guna camera Olympus FE-115 je
Masriyah: menu special gak...ada geng, ingatkan kita sorang je
Kamalina: begitulah penangan maggi...siap jadi stok wajib lagi tu..
Mama @nis: masa study dulu maggi rendam air panas tu dah jadi makanan asasi bila duit poket kurengg dan loan lambat masyuk

Ida isk: kita suka gak masak sempoii cam akak tapi sempoi2 akak, canggih gak..kita memang 200% sempoi
Mamasya: kat sini sebungkus maggi dijual pd harga 20 pence
Cek pah: sejak kita dtg nov. 05 takde lagi kawan nama Yati...maybe kat tmpt lain kut
Umimuadz: sama ada cepat kaya ataupun tengah sengkekk

dOd: alamak dah kecur air liur lak...cepat gi masak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net