Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Aug-2007 20:55 Email | Share | Bookmark
Perkelahan di Ilkley II

baru sampai
bentang2 tikar
bebudak
tembamnya pipi muadz
besday gurl potong kek
besday kek
antara makanan yg ada
laksa oleh yah
kebab oleh kak nadia
sesi ngapp
itik-itik berenang
batu-batu
air yg mengalir
duta pelancongan Ilkley
Anis n Aisyah
Afiqah
Muhammad
kali ke 2 pergi dah leh berjalan...
Hari ni w/p ramalan cuaca dikatakan hujan dgn penuh semangatnya 5 keluarga dr Bradford telah gi picnic di Ilkley...sambil2 tu meraikan birthday gurl Anis Sabrina anak jiran 151 (kak Haiza) yg ke 10, ada kek coklat yg dihias cantik gitu...tempahanpun menurut tuan pembuat kek.. dibuka utk jadi kek kepala meja raya nanti Nasib baik hujan renyai2 sekejap2...budak2 pun turut berendam dlm air kecuali anak2 kita yg kat rumah memang bercinta nak mandi time sejuk2 ..elok berkemas nak balik baru hujan turun lebat...apalagi chaw cincau le













***KitaSembangPulak***
Kak Leen:
w'salam...memang seronok kak leen, bekalanpun seronok dimakan sebab sejuk..nanti kita sampaikan ucapan besday kat anis anak jiran 151 tu, tq
dOd: ye ke...t/kasih, anis baca mesti sipu2 malu
Mamasya: sesi ngap memang sesi paling best, lagipun sambil mkn sambil bcerita...tak sedar mkn byk
Ana: summer kali ni asyik hujan je...memang sejuk masa picnic ni
Ida isk: alaa kak ida ni...sebut nasi dagang lak, teringin kita tau..
Nur: terima kasih
Kamalina: thn lepas kita dah ambik satu ketul batu sederhana besar yg sesuai utk jadi batu tungku selepas bersalin

Fazizaid: sejuk gak...summer kat uk tak jadi thn ni...banyak hujan, sesetengah tempat siap banjir lagi
Boxhousestudio: alamak, tangkap leleh le baca komen akak ni
Daalia: ooo...dulu study kat US ye..memanglah akan terkenang2 bak kata 'tempat jatuh lagi dikenang inikan tempat bermain' ( bukan main, study)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net