Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 14-Oct-2007 19:28 Email | Share | Bookmark
Hari Raya Ketiga

 
 
 
 
 
 
Hari Raya Ketiga

Hari ini kunjungan kawan2 BD7 ke rumah...tapi gambar famili kak shikin, famili fathonah dan famili prof. sapuan terlupa nak snap...ini kes terlampau syok bersembang le ni .


Fiha yg sambung belajar ke Newcastle lak...


Makan dik jangan malu2


Si Valerija budak Latvia pun join sekaki


Pn. Muna


Ezak dan Afifi...(Muhammad dah nak tertido)


Muhammad tertido, letih layan tetamu (ayah takde kat rumah)

***KitaSembangPulak***
Shasha:
ooo..tahu dah rahsia Fiha..aceli Fiha bukan sambung buat master tapi dia buat medic lak for 5 years kat Newcastle
Fazizaid: memang kalut betul, gi beli brg2 utk raya pun kul 12 tengah malam. Selamat Hari Raya
Ida isk: bagusnya akak dah start puasa...kita belum mula lagi
Fifi fad: Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga

org LE11: Selamat Hari Raya...nak beraya ke lboro tahun depan kut...itupun kalau tak balik msia lagi
Shasha: si Fiha ni memang sesuai jadi doktor...lemah lembut orangnya...moga ada jodoh mereka
Lee Lin: BD5, BD7 ni merujuk kpd kawasan....biasanya poskod rujuk kat belakang nama kawasan tu...cam kita BD5 8BY

Roylazim:
Mamasya: Muhammad memang cenggitu..kat mana2 pun leh lelap


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net