Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 17-Oct-2007 15:16 Email | Share | Bookmark
Akhirnya...

 
 
 
 
 
 
Akhirnya...setelah 6 hari raya baru sampai bungkusan dr msia...sib baik sampai gak, ingat dah tenggelam di lautan ...bungkusan ni memang dinanti-nanti kerana ada makanan yg penting di dalamnya...yesss TEMPOYAK! ate nak buat camane, dah teman ni org perak daerah kuale lak tu...tak makan tempoyak 3 tahun mana boleh T/kasih Cho sebab hantar tempoyak ni, sib baik tak meletup dlm kapal Lagi satu kan... baju melayu raya cik abang kita ada dlm tu..rezeki raya haji le


Tempoyak yg dinanti-nantikan, ikan masin & ikan bilis


Taucu, Kari Baba's, Sup bunjut & bubur chaca


Ketupat nasi...nak buat sendiri tak rajin n tak pandai


Laksa...daun kesum hidup segar bugar, leh layannn


Biskut 4 segi bergula...sedap cicah ngan teh 'O' panas


Baju melayu raya cik abang...jangan sedey ye, raya haji nanti pakai le

***KitaSembangPulak***
Shasha: tempoyak tu guna pos yg lama, nak jimat kos TQ pasal info ketupat nasi ASDA & Morison tu. Datang Bradford nanti singgah le rumah...tepon le dulu 01274404165 ye...but 4 hb 11 kita takde, gi bercuti
Mat Gebu: sib baik tak meletup mat oii...kalau tidak ada le baju melayu raya yg bau tempoyak
Mamairfan: sabar...org baru sampai UK memang posmen hantar lambat sikit, peram lebih kurang 6 bulan gitu...acah je sikit lagi sampai le tu.

Ana: camtulah ana...dah org Mr. Os dan Pah Bedah, tempoyak le jadi peberet
Lee Lin: kalau pun meletup tempoyak tu mesti org buat post mortem tak jumpa bom jenis apa yg meletup
Roylazim: kalau masak tempoyak, ngapp dulu baru ambik gambar kot
Mamasya: 2 bulan perjalanan tempoyak tu...kali ni dapur kita bau asap tempoyak je...mesti jiran pakistan dan mat saleh pelik ngan bau asap dapur kita
Mama Anis: kita pun ingat mesti pasal royal mail strike gak...projek masak tak rancak sgt kut...tahap tak larat nak masak dah ni

Ibuafifah: bestnya dapat gi jalan2 kat Brussels ye...kami ni tak tau dapat ke tidak gi ke sana
dOd: laa, mike oghang peghak ke...teman ingat oghang bangi
MaDiHa:
Zakiahz: salam aidilfitri, suami org perak juga...postage cost murah le jugak sebab guna kapal laut, paling cepat sebulan setengah sampai
Auntie fliffy: salam aidilfitri....biskut 4 segi bergula tu memang dah cari kat sini, lum jumpa lagi...kejap je habis sbb anak2 pun suka
Lah: ada rezeki sampai le kami ke rumah zaini nun....kalau tak sampai, u all leh datang sini melawat kami
Jiran169: tak naknya paus biru telan brg kita sebab ada tempoyak, tak pasal2 jadi paus kuning yg leh cakap loghat perak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net