Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Oct-2007 22:57 Email | Share | Bookmark
Open House

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari ni ada 2 open house...yg pertamanya kat umah kak shikin dan keduanya di umah ibu fathonah dr rumpun jowo(jawa) gitu
Menu kat umah kak shikin nasi ayam, lasagna, mee kari, truffles, keropok dan cekelat yg digemari oleh bebudak....semuanya yummylicious


Antara menu kat umah kak shikin


Tuan rumah yg duk tersandar tu...



Menu kat rumah ibunya fathonah pula...waduh-waduh kuih raya yg bermacem-macem, wajik, puding dan yg paling enak bistik jowo...makan selagi-lagi sampai perut yg boyot bertambah boyot tapi masih bisa diisi-isi (w/p dah makan byk kat umah kak shikin) Bistik jawa lupa diambil gambarnya sebab dah masuk dlm perut dulu


Antara menu di umah fathonah


Tuan rumah yg jelita gitu...


Sembang jangan tak sembang...idea tengah banyak tu

***KitaSembangPulak***
dOd:
memang best ada open house...asyik isi perut je, menu lak best2
Ida isk: raya jgn tak raya kak oii...
Fazizaid: akak pun apa kurangnya...nampak meriah je kat sana nun
Ana: kita pun sama, kuih raya dah langsai...if org berkunjung kukis kedai le jawabnya dijamu
Gee: tahun ni meriah le sikit coz ramai org2 baru datang sebelum raya lagi ke sini
Nur: memang enjoy
Kamalina: kat sini raya seronok, tapi masih terasa seronok beraya di msia lagi, dikelilingi mak, ayah dan sanak saudara


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net