Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Oct-2007 18:52 Email | Share | Bookmark
Masih Mood Raya

menu di rumah adik2 undergrad
dessert
 
 
 
 
menu di rumah penghulu
kuih raya masih byk lagi tu
 
 
 
kat rumah afifi/muna
 
Hari ni ada open house kat rumah adik2 perempuan undergrad lak...ada soto, mee bandung, kek, puding dan kuih raya


Semua anak dara, kita sorang je mak dara


Hani, Muhammad dan Marsha



Lepas tu kita gi rumah tuk penghulu Bradford...pekena laksa sarawak, ayam goreng dan biskut raya terutama biskut batang buruk


sembang apa tu tuk penghulu...tekun betul cik abg kita dengar


Dengan datin penghulu...Pn. E dan Atiq


anak dara tuk penghulu, Amatun dan Anis

Kemudiannya beraya lak ke rumah Muna yang bersebelahan ngan rumah tuk penghulu...memang kenyang betul perut hari ni...alhamdulillah


Muhammad dah tertidur kekenyangan atas ribaan


bersama Muna...Aisyah pun sama dah tertidur kekenyangan

***KitaSembangPulak***
Ana:
hari Sabtu ni 27/10 pun ada lagi open house
MamaFami: anak2 dara ni sejak kita dtg sini, memang rajin buat open house masa raya
Intan: w'salam, t/kasih atas info yg diberikan...amat berguna sekali bagi penggemar taucu macam kita
Lee Lin: he..he...setahun sekali je nak meriah2 gini
MaDiHa: anak dara ni memang rajin memasak, elok benor kalau nak buat menantu/adik ipar/kakak ipar
Nur: dah jauh2 gini, inilah caranya nak hilangkan rindu pd sedara mara di tanahair ps: tq atas pujianmu ittew, tapi malu ahhh
Zakiah z: takde tips pun...teknik camera je tu
Ida isk: hebat antara kami org msia je...org sekeliling buat dono je
Mamasya: Muhammad tu gi rumah org malu2, tu sebab derang suka nak usik dia
Mama@nis: sama gak kat coventry ye...kat sini pun hari sabtu ni ada open house lagi

Unnamed: beraya kat UK ni
Kamalina: T/kasih...si Anis tu versi minah saleh celup kot


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net