Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 17:09 Email | Share | Bookmark
Proud To Be Malaysian

Ayah-ayah 7 Up
Kanak-kanak Ribena
Baby-baby yg sebaya
Ibu-ibu yg produktif
 
 
 
Hari Sabtu lepas kawan cik abang kita dr Manchester (baru sampai dlm 2 minggu dr msia) Che Mat dan Jai sekeluarga datang berkunjung ke rumah...turut memeriahkan suasana keluarga Jastini pun ada...best tul nampak bila satu geng universiti ni berkumpul, macam2 citer kuar tapi yg best tu sebelum mereka pulang....cik abang kita, Che Mat dan Jai sempat berposing dgn kereta kebanggaan mereka...walau jauh di UK, sangat berbangga menjadi anak Malaysia dan product Malaysia MALAYSIA BOLEH

Encik Kamal ( cik abang )


Encik Muhammad ( Che Mat )


Encik Farizal ( Jai )

***KitaSembangPulak***
Boss Daewoo:
kat Lboro w/p satu...rasanya ada skuter baru brand Daewoo juga kot
MamaFami: betul tu...rasanya kat msia nak kumpul camni memang jarang, rasanya sebab kita lebih dekat ngan sedara mara drpd kengkawan
Ida isk: yess...malaysia boleh
Bonda RaqynRafiqin: memang bangga jadi anak malaysia...tambah2 duk di rantauan ni
Kak Leen: w'salam...betul tu kak leen...bila tetamu datang memang seronok, bukan selalu leh berjumpa camni
Mama@nis:
MaDiHa:
Cek de sam: mungkin proton tak sampai kat Finland kot
Masriyah:
Nur:
Ct: kereta itu milik mereka bertiga ...kena bangga tau,sebab mat salleh yg hidung tinggi drive kete buatan msia
Mama iwana: atas alasan tertentu, kita ikhtiraf semangat patriotik tu w/p seminggu

Kamalina: MALAYSIA sentiasa bolehhh!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net