Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Feb-2008 19:44 Email | Share | Bookmark
Snowy...Makan-makan...Present

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bangun pagi terasa sejuk sangat, rupanya ada snow di luar...apalagi suruh lah cik abg kita bawa anak2 main snow yg tak berapa tebal kat luar rumah...mungkin ni kali terakhir depa nak main snow sebab dah nak balik msia hujung thn ni


anak ke ayah yg terlebih excited ni

Selepas ambik beberapa keping gambar, dlm pukul 10 bergegas lak gi universiti sebab ada makan2 sambil berkenal mesra dgn warga baru yg baru sampai ke Bradford






Ini pulak present yg kita terima drpd Ummizaihadi bila kita berkunjung ke rumahnya...t/kasih, muahhhh


***KitaSembangPulak***
Fliffy:
memang best berkumpul cenggini...terubat sikit rindu pd sanak saudara yg jauh di mata
Ana: gambar ngan cik abang ala2 bollywood tu lupa nak ambik la ...kita buat puding je masa jamuan ni
Rani: memang happening jumpa kengkawan lama dan baru
Shasha: my FIL n SIL pun nak datang awal bulan 3, kalau masa tu ada snow ok gaks
Amm: jom kita berforum lak
MaDiHa: sekeping je gambar kita yg menjadi posing atas snow ...kami agih2 masak sorang sikit
Boxhousestudio: nak enjoy tu boleh, tapi kena tengok budget gak kak
Yong: insyaAllah, doakan semuanya berjalan spt yg dirancangkan, miss msia so muchhh
Ida isk: ais parut lagi best...sedapp...ok, memang balik msia umah kak ida kita gi, ari tu balik sekejap tak sempat nak singgah
Zanaz:
Azie: kat uk ni if datang bercuti musim winterpun tak tentu leh main snow...turun tak tentu masa
Papa najlah: apa nak buat, hujung thn ni kena lapor diri jawatan dekan beb...ahakkss
Mr. Bye: msia pun ada snow...kat Genting Hingland dan Bukit Cahaya Seri Alam kan
Roylazim:
Ummi zufayri: mesti rindu kat snow ye
Ariananurkasih: insyaAllah kut anak2 kak jun dpt sambung belajar kat oversea, merasa diorang main snow...yess kak jun sudi ajar kita, tunggguuu
Cek de sam: seronok sangat
Lieya latif: salam perkenalan...akak kat sini ikut suami yg sambung belajar
Bungaros: Maaf le...pasal Glasgow ni tak pasti lak kita, sejuk tu rasanya tak sangat2 sejuk kot
Unnamed: memang takyah masak, tapau je lebihan makanan jamuan tu
Ct: camtulah snow kat sini ye...nipis je
MamaFami: camtulah si ayah ...harap2 tu warga baru akan rasa seronok berada di sini...Mama pun banyak dpt award kan
Jeff: senang citer...2-2 best
Daalia: kat sini proton wira dipanggil proton persona re: ada rezeki sampai le kita ke genting nanti

Mamasya: kebetulan buat makan2 ni time salji turun...memang best makan time sejuk2 ni
Kamalina: msia pun ada salji kan...tak caya tengok Fp Daalia

Mummy jam: tu lah kalau nak posing ngan snow tu tak hengat dunia...sib baik tak jumpa snow white, lansung tak hengat kat kita
Mat Gebu: T/kasih mat...kita dah gi kutip kat rumah mat award tu...dah tayang pun kat atas nun


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net