Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Apr-2008 14:53 Email | Share | Bookmark
Selamat Hari Jadi Afiqah

 
 
Hari ni genaplah usia anak kita Afiqah yg ke 6 tahun...antara kelima-lima anak kita, dia sorang je yg keluar secara normal semasa kita bersalin, yg lain semuanya kena kerat perut nak keluar...itulah pasal perangainya agak istimewa sikit... antaranya payah betul nak mkn nasi,nak mkn pulut mesti pulut yg warna kuning, kdg2 menangis tak pasai2...bila tanya, jawab 'i miss malaysia'...bila kata nak blk hujung thn ni ke msia dia kata' i want to go back to msia just one week'...pulak dahhh. Kat sekolah cikgu dia kata dia jarang main2 ngan kawan2nya tapi duk rajin berkawan ngan cikgu dia ( bodek cikgu apa ni... ), kadang2 suka buat kita naik angin ngan perangainya dan kadang2 buat kita tergelak je...Tahun ni demand besday kek utk dia chiskek, malam tadi kita siap buat chiskek kat dia, pagi ni just deko ala kadar ngan whipping cream je ( cilok deko kek FP Helikonia, izinkan ye ), masa deko ni dia gi Lister Park bg itik2 makan...balik umah je..apalagi belah kek besday sbg sarapan, atas lantai jelah,..ibu dia tak sempat nak bentang2 seprah dah
Apa-apapun Afiqah...Selamat Hari Jadi, moga sentiasa dlm peliharaan-Nya, amin






***Hadiah Untuk Afiqah***
***Afiqah
***


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net