Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 21-Oct-2008 07:36 Email | Share | Bookmark
Citer Coklat & Snickers

 
Quote:
Assalamualaikum... kak Hajar.. Selamat Hari Raya... Sedapnya cheescake nie tapi Maaf.. tumpang tanya.. since kita sama2 duduk di perantauan saja jek nak sampaikan maklumat maybe tak betul tapi rasanya sneakers nie dah tak halal ada article nie mungkin saya silap mintak maaf ye..
Check this article from BBC News
http://news. bbc.co.uk/ 1/hi/business/ 6653175.stm
And this from the Vegetarian Society
http://www.vegsoc. org/news/ 2007/mars. htm


Terima kasih kpd Nana yg meninggalkan komen pada entry Snickers Cheesecake yg lalu dan saling ingat mengingati sesama kita utk kebaikan
Dua info yg Nana beri tu dalam thn 2007...sebenarnya sejak kita datang UK memang kita tak pernah beli coklat Snickers sebab dipaketnya tidak tertera 'Suitable for Vegetarians'(SFV)...tapi baru seminggu yg lalu kita ternampak label SFV ni pada paket coklatnya...jadi projek snickers cheesecake yg tertangguh selama ni dapat dijalankan duduk di perantauan ni label SFV ni je yg selalu jadi panduan bila nak beli makanan dan coklat...dulu pernah terbeli Ferero Rocher...rupa2nya takde label SFV, begitu juga coklat Celebrations...sebelum dtg sini pernah mkn coklat ni, buah tgn dr org yg balik dr oversea, rupa2nya takde label SFV jugak...projek oreo cheesecake kita pun masih tertangguh kerana pek kat biskut tu takde SFV... wallahu'alam

***Info terkini lihat sini



Snickers yg kita beli dr ASDA tertera SFV di pek nya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net