Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Oct-2008 22:32 Email | Share | Bookmark
Caravan Holidays

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tarikh : 17 Okt. - 20 Okt. (terlepas 2 open house )
Lokasi: Whitley Bay Holiday Park
Rentetan Peristiwa
17 Okt (Jumaat) Bertolak dari Bradford dlm kul 5 ptg...singgah di Durham, ke rumah Ust. Maszlee (pernah datang bagi ceramah masa majlis berbuka puasa Rumpun Bradford). Terima kasih atas layanan dan mee bandung yg sedap disajikan kpd kami, siap tapau lagi tu Dari rumah Ust. Maszlee terus menuju ke Whitley Bay...hujan, masuk je dlm caravan...anak2 ngap bekalan yg dibawa sebelum lena diulit mimpi


Selain train dan bas, Zafira juga menjadi pojaan sepjg tawun


Cik Abang bersama Ust. Maszlee


Kita bersama2 isteri ust., Hamidah dan ibunya


Anak2 bersama anak2 Ust. Maszlee


Sampai dah...(pssttt...sebenarnya ni masa dah check-out, taim sampai ari tu...malam beb, tak dan nak snap )


Sampai je lapar...hujan kat luar, makan dulu baru zzzzzz

18 Okt (Sabtu) Berjalan2 kat bandar dan sekitaran Whitley Bay (WB) Petangnya pula anak2 pergi mandi manda di kolam renang (tak dibenarkan mengambil gambar)...waktu malam sempat meronda ke Blyth, tapi tak snap satu gambar pun di sini


Kat bandar WB - rehat jap lepas shopin sesikit brg


Berlatarbelakangkan sebahagian dr bandar WB


St. Mary's Lighthouse (SML)


Sekitaran SML


Muhammad dah sejuk pas mkn eskrem

19 Okt (Ahad) Ke rumah warga UUM di New Castle...Kak Linda dan Kak Jah, makan tghari kat umah Kak Linda...sempat dibawa pula kami ke carboot sale (CBS) sebelum kami minum petang di rumah Kak Jah, t/kasih buat kedua2nya Sebelum kembali semula ke caravan sempat pusing2 bandar Newcastle


Cik Abang bersama en. asben Kak Linda, Mejar Adnan


Kita bersama anak2 dan Kak Linda


CBS yg Kak Linda bawa...tak ingat ler pulak nama tempatnya...


Cik Abang bersama Akmai dan Kak Jah sekeluarga....aisey gambar kelabu ler bang

20 Okt (Isnin)Menuju ke Newcastle, sempat melihat Gateshead Millennium Bridge dan Angel of the North Kemudiannya ke Durham...meninjau2 bandarnya, cantik Durham ni...mat salleh kat sini pun nampak comey2 dr mat salleh kat Bradford...ahaksss Durham Castle tak larat nak pergi...al-maklum ada 5 handbag yg nak diangkut ...dan akhirnya kembali semula ke Bradford...lubuk segala keturunan khan


Sebelum check-out...posing dulu


Angkut barang...huhuhu, dah nak balik


Selamat tinggal Whitley Bay...


Gateshead Millennium Bridge


Betapa besornya Angel of the North berbanding 2 model tu...nak ambik gambor penuh angel tu pun tak muat


Syafi pun nak posing jugak


Selamat tinggal Newcastle...


Durham...mak aiii, penatnya daki bukit...rehat dulu


Giliran Aisyah lak posing


'3 handbag' kecik yg begitu penat nak diangkut


Durham Castle dr jauh


Selamat tinggal Durham...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net