Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 3-Nov-2008 19:40 Email | Share | Bookmark
Peristiwa Untuk Diingati...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 November 2008
Sabtu
Rumah sendiri


Kawan cik abang (sama fakulti di UUM) datang berkunjung...mereka semua buat PhD. di UK...Mat Nor dr. Leeds, Aida dr. Brunel, Adyda dr. Manchester dan Jas dr. Bradford


Gambar kelabu coz bateri tinggal nyawa2 ikan

30 Oktober 2008
Khamis
Junction 32


Tujuh beranak menaiki bas dan train menuju ke Junction 32...iaitu satu kawasan 'guilt-free shopping' hari hujan dan cuaca sejuk tak dihirau, redah je


Tunggu bas dr BD5


Berada dlm bas


Naik train pulak


Baru sampai kat bangunan bersebelahan J 32


Hmmm...dah dapat hasil tangkapan


Di bawah jagaan ayah...ibu mana ye???


Tunggu bas, dah nak balik umah

29 Oktober 2008
Rabu
Rumah Linda


Menghadiri makan2 yg dibuat untuk meraikan Dr. Solah yg berjaya menamatkan PhD. nya, juga sambutan besday Aliah yg ke 3 tahun...bakal menantu ni, ahaksss


Kek coklat utk Aliah...jgn percaya pada gambar, realnya kek ni tak berapa smooth pun...kita baru tahap buah cempedak di luar pagar...


Camna??? bagai pinang dibelah dua tak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net