Hajar's FotoPage

By: Hajar Mohamed Yussof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Dec-2008 13:00 Email | Share | Bookmark
Terakhirnya...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[8.12.08]Terakhirnya Aidil Adha di Bradford ni...ini saja gambar2 yg sempat dirakamkan...cuaca yg sejuk dan hujan yg turun sepanjang beraya membantutkan keinginan utk berposing mosing tetapi sentiasa membuka selera utk mengisi perut, al maklumlah sejuk...perut cepat lapar apatah lagi menu2 yg terhidang begitu mengujakan


Menu tertutup, tunggu tetamu tak sampai2


Setelah tetamu tak kunjung tiba, kami pun gi ke rumah Bendahari


Tetamu yg pertama datang berkunjung...


Tetamu yg terakhir...

[14.12.08]Jamuan raya Rumpun Bradford...macam2 ada...pengisian rohani oleh ayah Zu, makan2, soksek soksek (bukan ngumpat ye), tapau menapau dan posing memosing (acara wajib nih) serta mengucapkan salam perpisahan buat Dr. Solah sekeluarga...insyaAllah pas ni kami lak mengucapkan salam perpisahan


Kusyuk mendengar pengisian rohani...


Antara menu potluck...


Makan time...


Sebelum balik, posing dulu...





[13.12.08] Disebabkan beberapa bulan lagi nak balik ke tanahair, maka syafi yg born in bradford ni kena le buat passport...maka pagi2 lagi kami 7 beranak telah pergi ke Manchester menaiki train krn pihak imegresen msia ada membuka kaunter passport di sana...t/kasih kpd che mat dan nasrun yg mengambil kami di stesen k/api dan che mat sekeluarga yg menaja breakfast dan lunch kami serta menjaga tiga anak dara kami ketika urusan passport dijalankan T/kasih juga buat hanif sekeluarga kerana menjemput kami dtg ke rumah seterusnya menghantar kami utk pulang ke stesen k/api...masa kat umah hanif tak sempat nak snap gambar coz kesuntukan masa, risau tertinggal k/api lak...lps mkn2, solat maghrib terus nak balik...


Tunggu ketapi


Tunggu pegawai imigresen


Tunggu nak ngappp (t/kasih intan)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net